Thursday, December 6, 2012

Kecik Hati...

Assalammualaikum...Apa kabar??? Ari ni aku rasa nak update...nak luahkan something...agak berkecik hati ngan someone ni...someone who i call best buddy...his one of my best friend...very2 close dulu tp lately mmg dah jarak...sgt2 jarak...didn't wish me birthday...raya...or what so ever...dulu msti tak lupa...

Aku akui...mmg aku pun tak de wish dia tapi aku tak wish bersebab...krdt aku sentiasa low...kadang ade krdt tgl RM1...kena simpan for emergency...nak sms laukong ke...nak call family back in Kuantan ke...Aku ni bukan la hidup kaya raya...so kena la berjimat cermat...cian laukong aku kuar keje balik lewat malam kadang...

Dia tak de dalam list friend list facebook...not even twitter...dia pun seperti menjarak kan je nak kawan ngan aku...ade la sekali dia sms...tp that was it...aku dok ikhtiar cari dia every way but it seems he don't want me to connect with him anymore...well...ok then...Aku dah biasa org dtg dan pergi ni...dah biasa sgt...

Now i'm married, bgs focus kat laukong, Rafa and the baby inside...coz mereka la kebahagian yg akan kekal hingga ke akhirnya...sesetengah kwn ni hanya kawan sementara...kawan yg Allah berikan tok menduga sejauh mana kesabaran kita menghadapi nya...

To that person, i'm happy that i meet u...tak pernah langsung nyesal...cuma apa yg di kesalkan adalah, kita tak serapat dulu...if only she know what happen... :( hope u take good care of urself and family...

No comments: