Friday, October 12, 2012

Unexpected or expected...

Wagagaga...lama diam kan...ari 2 bgs dah hehari update...ni diam balik...Biasa la mood...kejap up...kejap down...Last week mmg sonok la...Sabtu jalan2 dengan Laukong p Kota Belud...Jumpa kawan laukong yg ada workshop sana...Bergerak dr KK dalam jam 10am gitu...smpi sana around 11.40am gitu la...Rafa sgt good girl...tdoooo...bgnnnnn...tdoooo...tak byk songgeh mcm p Kudat ari 2...


Sembang2 punya sembang, jam dah kul 4pm lebih...harus berangkat...bab nak sampi KK sebelum Maghrib...hasrat nak singgap rumah adik ku CT pun nda kesampaian bab tkt lmbt smpi KK...ye la...suda la jalan jauh...balik Maghrib...ada baby ni susah la ckit...kena byk ckit pantang...

On sunday lak...awal pagi suda sakit2...haikssss...ckit lagi nak mkn pain killer...nasib nda mkn... ;p sakit belakang mcm yg sakit hari 2...sakit sgt...pulak ari 2 dalam jam 1pm gitu nak p wedding reception adik ku Adeline...Congratz darling Ad...So so happy for u...k sambung...nasib la by 10am gitu dah ok sakit ni...Syukur sgt2 coz mau sgt attend the wedding...Mau jumpa all my adik2 junior dulu di KIK...diaorg la paling best and happening...nakal2 but sgt hormat org tua...klo org respek kita...kita pun automatik akan respek diaorg kan...love u girlsss...


So...expected to go to KB...mmg suda di plan 1 week earlier...but unexpected mau attend wedding Ad...bab mmg laukong pun free, ingat laukong ada keja luar...then inbox2 msg adik2 semua ckp diaorg dtg...so MUST go...and i'm so glad...

P/S = actually entries ni mau crita pasal benda lain...sepa paham, paham la ahhhh...sebalik meaning isi kandung entri ni...ada meaning lain lagi...sila figure it or sdiri... :p

No comments: