Tuesday, October 16, 2012

2'nd Pregnancy...

My oh my...baru berkesempatan mo update blog yg berkurun nda update...Sorry la ba...nnt aku story ahhh...ni mau cerita good news...I'm pregnant again...good news ka 2??? kali ada yg ckp express nya...wagagaga...well...nda plan pun mau anak dalam masa terdekat ni...plan pun 2014 tp Allah dah bagi rezeki awal...Alhamdulillah...


Baru jak 8 bulan yg lalu beranak kan Baby Rafa...tp dia dah ada adik...ada la kawan main2 dia ni... Skrg ni pregnancy still in an early stage...baru jak +- 5 weeks gitu...setakat ni belum buka buku kesihatan ibu...insyaAllah in 2-3 days lagi buka la...tgu my mum smpi then p klinik desa petagas...msti kena mrh nurse ni...wagagaga...

Anyway...doakan aku and baby dalam ni sihat2 yeah kwn2...dgn aku lagi yg sakit2 ni...mohon sgt doa dr korang...Thank u so much yg sudi doakan...Allah jak mampu membalas segala doa korang...Aminnnn...

No comments: