Monday, September 24, 2012

My day this few days...

Hello...berapa hari daaaa tak update...bz with life...bz with baby...bz with laukong...and bz sakit...wagagaga...yesterday the whole day sakit-sakitan...from morning til night...memula sakit bdn...the whole body...pastu mcm tgh ari berkurangan...then ptg lak sakit sengugut...mcm sengugut la...tp tak de dot dot dot pun...br je lepas tak kan dtg balik kan...

Spens quality time wiht laukong yesterday...Rafa was so happy...sampai pagi ni dok moody nak nangis2 je...kot dia mencari daddy dia...cian anak mummy...mau bt camna kan...daddy bukan suka2 mau kuar rmh...daddy p keja tok kita jugak...mcmna la klo mummy nnt keje? adoiiiii...boleh kah aku melepaskan dia di bawah jagaan org lain???????sedang my MIL ari 2 jagakan bab aku p hospital pun nak cepat2 balik...

9 month inside me...and now almost 8 month  beside me...susahnya laaaaa...but mummy have too...for us...for our small family angel..mudahan dpt la keje mana2...cian tgk laukong sorg je bersusah payah cari duit...cari duit extra...kerja smpi balik lewat...kadang bt keje kat bawah apartment ni smpi lewat mlm...cian...demi kami anak and bini...berkorban tenaga... :((

I know my daughter understand it...ya la...skrg pun dah nmpk dia paham...see how she love her daddy so much...kadang mata ngantok...tp dia tahan bab nak tgu daddy balik...terharu!!!! tp pasal ngantok di tahan, dia nangis2 pastu...wagagaga...mummy ni la tension terus buat susu and kasi tdo...kadang nak tdo tp kadang dia lawan jugak mata....sayangnya Rafa ngan daddy...

No comments: