Tuesday, September 18, 2012

KK Burger Bakar!!!

Yerp...taste it already...mmg la sedap...pakai daging kisar bebeh...bkn mcm burger2 lain....ni btl2 rasa daging nya...No...KK burger bakar nda bayar or bagi mkn free bab promote diaorg...aku ckp ni coz i want to share my opinion on good food...hiksss...

17hb(kelmarin) around jam 5 kali...diaorg dah start beroperasi...Memula niat saja mo tgk...location dia(since aku nda penah p Tg. Aru Open Air Food Court kan...tau tempat 2 di mana...bab selalu p Tg. Aru kan...pigi kelmarin just mau tau location gerai diaorg...bila smpi tgk ehhh...nda ramai pun org...ka mgkn pasal waktu 2 mau dkt2 Maghrib...org blm kuar...ntah la...

Laukong kuar p gerai and check out menu and harga...wagagaga...then balik p kereta(parking tgh2 jalan...klo ada pak polisi abis la kena saman...wagagaga) and tanya aku, mau beli??? aku mcm huh??? bkn tgu gaji ka? terus laukong ckp klo mo jom la try alang2 ada cni and org nda ramai...hurmmm...klo suda di bg green light...apa lagi...aku just ckp beli 1 jak la...tapau..mkn jak di rumah...Rafa ni nda kan mo bt kuar time2 mau Maghrib ni...so laukong p la tapau...Hasil....

Ni di bagi nama Titanic...RM8 without Cheese...Klo Mo cheese plz tmbh RM2 yeahhh...

Ni kena bagi nama Taj Mahal...RM7 without cheese... additional RM2 klo mo cheese... 
Burger dia idak la besar ging...mcm burger biasa cuma daging dia la..tebal and sedapppppp...di kepala laukong ingat burger yg besar mcm piring mkn...wagagagaga...aku ckp burger sama jak mcm biasa cuma special pada daging and inti2 dia...tp laukong pun ckp sedap la...wagagaga

So p la try sdiri...aku suda try 2 menu...nnt blh try yg lain pulak...wagagaga...kata mo diet...tp bilang laukong, dia akan bg gak aku mkn off diet sekali sekala(1 bln 1x jak...wagagaga)...

Sekian, Terima Kasih...

No comments: