Friday, September 28, 2012

Happy 8 Month Jasmine Rafa!!!

Update ckit...ari ni tetiba teda mood so update yg pagi tadi punya hal...Pagi tadi Rafa ada appointment di Klinik Desa Petagas...Tak da injection apa2 cuma monitor weight, height and BMI...Seawal jak 7.30am lagi dah kuar rumah...smpi around 7.45...dkt je actually tp lama kat parking bawah bab panaskan enjen kereta...

Smpi jak terus berbaris nak ambik nombor...Alhamdulillah...dah no. 1 tok area Cyber City...jam 8 dah jumpa nurse...Berat terkini Rafa adalah 7kg...tgi pulak 71cm...BMI adalah underweight ckit...Nurse ckp normal bab dia still nak membesar but klo boleh nak biar BMI dia normal...

By the time 8.10am, dah dalam kereta otw balik rumah...tp ada singgah kejap beli mee goreng tok breakfast...kejap je singgah...sempat dia ttdo...jom la...layan pic Rafa...

Sleeping angel...masuk kereta terus ttdo...

Sgt nyenyak...aku ngan laukong berborak pun dia nda bgn...

Awake...

Opsss...terlebih suda...Hi uncle2...auntie2...

No comments: