Monday, September 10, 2012

Blogging.. ;p

Assalammualaikum...

Ketawa dulu ekkk...Wagagagagaga...kata nak aktif balik blogging tapi ambik masa sebulan gak la nak updated balik..funny la ko ni ara...wagagaga..bkn apa..ari 2 terkurang aktif bab famili aku ada laaa..diaorg berebut nak guna lappy aku ni so malas nak kacau..then diaorg balik lak aku dok nak adjust balik nak jaga Rafa baby ku tercinta...ye la...2 mgu famili ada so aku adalah lenggang kangkung ckit...bila dah kembali sorg2 balik jaga, huru hara jugak la..wagagaga...

Nothing much la to say...owh...by the way...

SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR BATIN..

dah 23 hari raya br nak wish kan..it's never too late la ba kan...wagagaga..byk actually nak update but ntah...lost of word? can i say that?wagagaga..then nda tau mana mo start first...nnt ada la ba itew...plz la sabar...wagagaga..ok..that's all...see ya again...

No comments: